Socialförvaltningen Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se .
På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft.

Beskrivning

Enheten för Kommunal hälso- och sjukvård i Ljusnarsbergs kommun består av cirka 20 medarbetare som leds av en Enhetschef med stöd av två samordnare. Enheten består av arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker, distrikts- och sjuksköterskor och undersköterskor. Hälso- och sjukvårdsenheten är en övergripande enhet som dels samverkar externt men också lägger stort fokus på teamarbetet internt  - allt för att säkerställa den bästa Hälso- och sjukvården för den vi är till för.

Nu söker vi en legitimerad distrikts- eller sjuksköterska som vill hjälpa oss att utöka vårt gäng. Vi behöver dig som vill stötta upp omvårdnadsansvariga sjuksköterskor på våra särskilda boenden (Koppargården och Solgården). På varje boende finns en omvårdnadsansvarig sjuksköterska och dessa blir dina närmsta kollegor och samarbetspartners.

Arbetsuppgifter

Nära samarbete med kommunens övriga sjuksköterskor är en förutsättning i vår lilla kommun och till stöd finns även en Medicinskt ansvarig sjuksköterska. Du ansvarar för medicinska bedömningar och insatser, handledning och stöd till omvårdnadspersonalen, dokumentation, teamsamverkan och att följa de rutiner och riktlinjer som finns i vår verksamhet. Vi strävar ständigt efter att utveckla verksamheterna och tar gemensamt ansvar för kvalitet, patientsäkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vår arbetsplats präglas av respekt för varandra, engagemang, delaktighet, flexibilitet, utveckling och glädje. Det är i mötet och samspelet mellan individen som är i behov av kommunens insatser, närstående och yrkesutövare som resultatet av vården och omsorgen skapas.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom demens, geriatrik, psykiatri eller distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Körkort B är ett krav

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljusnarsberg
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/29
Kontakt
  • Linda Ingemarsson, 0580-80450
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb